info@eltronbg.com
+359 884 614 800
+359 62 601 359
+359 62 588 717
+359 887 813 826 - Viber

Климатичен компютър

Климатичен компютър

Климатичният компютър (контролер), контролира всички компоненти и гарантира оптималното функциониране на цялата вентилационна система.

SKOV има богат опит в разработването на лесни за експлоатация климатични компютри, които да изпълняват както прости, така и сложни контролни функции.

Всички климатични компютри, са с модулен хардуер и софтуер, което позволява те да бъдат пригодени да отговарят на индивидуалните изисквания на клиентите ни.

Климатичните компютри на SKOV контролират климата в помещението ефективно, и гарантират оптимално развитие.

 

Климатични компютри DOL 234

Климатичните компютри от серията DOL 234, се използват при следните видове вентилация: Комби-Дифуз вентилация, с равномерно налягане и вентилация на ниска мощност (ВНМ). При климатичен компютър DOL 234, контролът на климата, става чрез PID регулиране. Изходящият въздух се управлява на принципа MultiStep ®, за да се намали консумацията на енергия. По този начин, температурата в помещението бързо достига до зададеното ниво, с минимални колебания и разход на енергия. Това осигурява най-добрия климат за животните и максимални икономически резултати. Климатичен компютър DOL 234 работи с помощта на въртящ се бутон и графичен дисплей. Гамата  в серията, се допълва от климатичен компютър DOL 234 F, който е с обновен софтуер и DOL 234 F 2, за управление на две сгради с един общ контролер. Всички компютри от серията, са с  подобрена функционалност, с цел по- лесни и разбираеми настройки и управление.

Изтегли PDF файл - Климатичен компютър DOL 234

 

Климатичен компютър DOL 534

Климатичен компютър от серията DOL 534, се използва при следните типове вентилация: Тунелна, Комби-тунелна и вентилация на ниска мощност (ВНМ). Контролерът (компютъра) е предназначен предимно за птицевъдството и за големи помещения. При климатичен компютър DOL 534, контролът на климата става чрез PID регулиране. Изходящият въздух, се управлява на принципа MultiStep ®, за да се намали консумацията на енергия, като все по-често се използват  и LPV вентилатори. По този начин, температурата в помещението бързо достига до необходимото ниво и то с минимални колебания и  разход на енергия.Това  осигурява възможно най-добрия климат за животните и още по-добри резултати. DOL 534 може да бъде оборудван с производствен модул, който обслужва всички основни функции в птицевъдството. Климатичен компютър DOL 534 работи с помощта на сензорен екран (Touchscreen/тъчскрийн), който улеснява работата на потребителя при въвеждане и управление на настройки. Възможно е персонализиране на началния екран и визуализиращите се параметри, а най–новите софтуерни версии разполагат и с Българско меню.

Изтегли PDF файл - Климатичен компютър DOL 534

Real Time Analytics