info@eltronbg.com
+359 884 614 800
+359 62 601 359
+359 62 588 717
+359 887 813 826 - Viber

Мотор за клапи

Мотор за клапи

Всички части на вентилационната система на SKOV, са проектирани и подбрани с цел оптимизиране на функционирането й. Правилното свързване на всички компоненти, гарантира добро функциониране на цялостната система.

Двигателят на лебедката (мотор за клапи), който контролира входните и изходните въздушни клапи, е ключов компонент в системата. SKOV предлага широка гама от двигатели за лебедки, които да задвижват от 1 до 128 клапи за въздух в помещението.

Моторедуктор DA 75A

DA 75A е серия на моторедуктори (мотор за клапи), които са много здрави и надеждни и са проектирани специално, за да управляват клапи във вентилационни системи. Дизайнът на двигателите е компактен, като всички функции са събрани в една кутия. Дизайнът и конструкцията на двигателите за лебедки, правят почистването и поддръжката изключително лесни. Всички разновидности, се управляват с реле и се предлагат с мощност от 24 V и 230 V. В случай на аварийна ситуация, компонент DOL 278, може да отвори всички въртящи клапи автоматично, ако е използван двигател на 24 V.

Моторедуктор DA 174

Мотор за клапи DA 174 е технически проектиран отделно да управлява стенни и таванни входящи клапи, в малки секции. Мотор за клапи DA 174 се предоставя на клиентите с безстепенна регулация за входни клапи, при вентилация на ниска мощност, и за модели, с позиция ON/OFF (включено/изключено), които да управляват още клапи, при вентилация в тип комби-дифуз. Стандартният мотор за клапи DA 174, се предлага на 24 V и може също така да се използва със система за аварийно отваряне на клапите.

Изтегли PDF файл - Мотор за клапи DA 75 / DA174

 

Моторедуктор  DA 175 actuator

Toва е най-новата задвижка - мотор за клапи, която обединява опита, натрупан в предишни версии модели. Мотор за клапи DA 175 запазва плавния контрол на клапите, като крайните положения при нея се програмират. В мотор за клапи DA 175 има вградена защита против претоварване.

 

Инсталационни компоненти

Инсталационни комплекти, с всички необходими елементи /като шайби, въжета, винтове, фитинги, ролки и др./, от неръждаема стомана или с дебело цинково покритие, се предлагат заедно с останалите компоненти на системата. Инсталационният комплект осигурява бърз, сигурен и надежден монтаж на системата за оптимален резултат.

Real Time Analytics