info@eltronbg.com
+359 884 614 800
+359 62 601 359
+359 62 588 717
+359 887 813 826 - Viber

Помпи за пръскачки

Помпи за пръскачки

Annovi Reverberi е на първо място в света по производство на бутало - мембранни помпи за пръскачки.

Десетките модели помпи за пръскачки, които са изключитено разнообразни по размер и технологично развитие, са проектирани и предназначени да отговарят на нуждите и изискванията на пазара.

Помпите за пръскачки са устойчиви на химически продукти, използвани в селското стопанство, като хербициди, фунгициди и торове. Частите, които са в контакт с изпомпваната течност, са изработени от алуминий, пластмаса и неръждаема стомана.

Всички части на помпите за пръскачки за високо налягане, които са в контакт с разтвора са анодизирани.

Помпите за пръскачки се делят на:

- Помпи за пръскачки на ниско налягане - 20 бара

АR 45 bp C, AR 70 bp C, AR 80 bp C, AR 115 bp C, AR 120 bp C, AR 135 bp C, AR 140 bp CAR 160 bp C/C, AR 185 bp C/C, AR 250 bp C/C, AR 280 bp C/C, AR 410 bp C

 

 

- Помпи за пръскачки на средно налягане - 40 бара

AR 30, AR 50AR 503

 

 

- Помпи за пръскачки на високо налягане - 50 бара

AR 813, AR 903, AR 1064, AR 1203, AR 1604 C/C, BHA 150 C/C

 

 

 

 

 

Редуването на обемни помпи с две полу-хидравлични диафрагми за използване в селското стопанство в системите за ниско налягане за пръскане на откритите полски култури с торове, пестициди или хербициди. Части са в контакт с изпомпват течности в пластмасово покритие алуминий и неръждаема стомана. Диафрагми в NBR, H.P.D.S., Desmopan или Витон. Уплътнения от NBR или Витон.
Лят корпус с маслена среда механизъм и прозрачен пластмасов резервоар за проверка на зрителната ниво. Сензор за дистанционно наблюдение на нивото при поискване. Резервоар Remote масло комплект на разположение при поискване инсталация. Oil дренажна тапа. Пистънс с пръстен за по-ефективна система "масло възглавница" за защита на диафрагмата. New-дизайн диафрагма изключено система за предотвратяване на контакта разкъсване дори и в условия на работа тежкотоварни. Сферични профила сектор клапани за по-ниско съпротивление на потока и подобрена обемна ефективност. Здрав краката обезпечени да изпомпва корпус. GEOMET с покритие или неръждаема стомана метални крепежни елементи. Запушва за дрениране на течност от веригата преди складиране над зимата. В комплект с предпазен клапан с ръчно нулиране и охрана задвижващия вал.

Мембраните на помпите за пръскачки се изработват от "NBR" (каучук), "H.P.D.S.", "Desmopan" или най-новия материал "BlueFlex".

С новия си дизайн мембраните BlueFlex са изключително надеждни дори и в условия на работа при тежко натоварване.

Помпите за пръскачки са снабдени с предпазен клапан предпазващ ги от прекомерно превишяване на разчетеното налягане.

Резервоарът на помпите за пръскачки е от прозрачен пластмасов материал, спомагащ контрол на нивото. 

Всички помпи за пръскачки са симулативно тествани. 

 

 

Real Time Analytics