info@eltronbg.com
+359 884 614 800
+359 62 601 359
+359 62 588 717
+359 887 813 826 - Viber

Вентилатори

Вентилатори

Стенни вентилатори

Стенните вентилатори са много добро решение, в случаите, когато е нужен допълнителен капацитет в големи и много големи помещения или при нужда от завишен въздухообмен. В тези случаи, се монтират един или няколко допълнителни вентилатора, за да подпомогнат и улеснят работата на комините. Възможно е, всичкият въздух, да бъде извеждан през стенните вентилатори. Стенните вентилатори намират приложение при вентилация тип комби-тунел или тунелна - в тропични или субтропични региони.

 

Във вентилационната система на SKOV, въздухът се извежда от помещението, посредством комини или стенни вентилатори.

SKOV има дългогодишен опит в разработката на надеджни, ефикасни и много добре проектирани вентилатори, с изключително висока производителност.

Изборът на подходящ изход на въздуха зависи от няколко основни фактора.

 

 

Вентилаторите на SKOV, са проектирани така, че да гарантират голям обем на извеждания въздух,

при ниска консумация на електроенергия.

Не е достатъчно всеки отделен елемент, да бъде полезен сам за себе си.

Важни са също така и действието между компонентите и цялостния контрол на системата.

Затова, всички вентилационни системи на SKOV, са контролирани на принципа MultiStep®, с който може да се намали консумацията на електроенергия до 50%, като осигурява оптимален приток на свеж въздух.

 

Всички елементи са интегрирани в едно общо коминно тяло - DA 600, DA 800 или DA 920. Комините са с аеродинамичен дизайн, за да се осигури оптимален обем на извеждания от помещението въздух, при ниска консумация на електроенергия. Комини DA 600, DA 800 и DA 920, са лесни за монтаж -  било то на покрива или в страничната му част. При използване на покривни плоскости, се гарантира стабилна и надеждна инсталация. Комините DA, са изключително надеждни, при всякакви метеорологични условия.

Изтегли PDF файл - DA 600 

Изтегли PDF файл - Стенни вентилатори

Real Time Analytics