info@eltronbg.com
+359 884 614 800
+359 62 601 359
+359 62 588 717
+359 887 813 826 - Viber

За нас

Нашата история

Елтрон ЕООД от гр. Велико Търново е създадена през 1999 година, първоначално като ЕТ. Преобразувана е в Елтрон ЕООД през 2005 година.

Една от основните задачи, решавани от нас, е доставка, гаранционен и следгаранционен сервиз на италиански помпи за пръскачки. Елтрон ЕООД, от гр. Велико Търново, е официалният вносител на италианските помпи за пръскачки Аннови Ревербери. За да задоволяваме все по-пълно нуждите на българските фермери, ние от Елтрон ЕООД гр. - Велико Търново, предлагаме богат набор от компоненти за пръскачки, като например филтри за пръскачки, дюзи за пръскачки, бъркалки за пръскачки, както и пистолети за пръскане, регулатори на налягане, разпределители, манометри и много други.

Разполагаме с отлично зареден сервизен склад, както и с квалифицирани хора за ремонт на помпите Аннови Ревербери, монтирани на много марки и модели пръскачки. От много години сме в тясно сътрудничество с водещи италиански фирми, произвеждащи компоненти за пръскачки, като Араг – специалист в производството на пластмасови изделия, агрокомпютри за пръскачки, моторни клапани и Бралия – водеща компания в изработването на изделия от бронз.

Друга основна задача е монтаж на цялостно оборудване вентилация и охлаждане на датската фирма SKOV, за птицеферми, свинеферми и кравеферми, монтирани от нашите висококвалифицирани монтажници и електроинженери.

0
Налични продукта
0
Чаши кафе
0
Усмивки
0
Години опит

Компетенции

Доставка и монтаж на вентилационна система за пилета
Доставка и монтаж на вентилационна система за прасета
Доставка и монтаж на система за охлаждане и овлажняване на въздуха
Гаранционен и следгаранционен сервиз на помпи Annovi Reverberi
Търговия с оборудване за навесни и щангови пръскачки

Партньори

Real Time Analytics